RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У радянському кіно знайшли явну антиукраїнську пропаганду: мережу розбурхало відео

Відомий російський публіцист Олександр Тверський показав уривок з радянського фільму "Про це забувати не можна" (1954), в якому в діалогах в відкриту можна простежити антиукраїнську пропаганду.

Відповідне відео він опублікував в Facebook.

"Я Україну люблю все сильніше. Віковічну незмінну. І ніщо не зрівняється з нею" .. Ти навіщо це написав? Але ж це не п'ятикласник середньої школи, а студент історичного факультету .. Гнилі віршики, Ростислав! Невже ти сам не розумієш, що під такими віршиками може підписатися ворог. Так, ворог, який ненавидить Україну і зневажає її людей! Очима Грушевського ти дивишся на Україну! Про яку любов? Про яку Україну ти говориш в своїх віршах, адже не наша це Україна, не радянська .. Я про Степана Бандеру", - говорить героїня фільму.

У мережі відео викликало бурхливу реакцію.

"А ось і результат впливу таких ось фільмів. Промито мізки у кількох поколінь безповоротно", А зараз! Серіал "Смерть шпигунам" "Бумбараш" розмовляє з бабами і одна з них відповідає українською. Він їй у відповідь - Не розумію я вашого хохляцької мови. Все як було так і залишилося, стало ще цинічніше і підліше","Жах. Просто жах. Як бридко це все усвідомлювати і розуміти, що якась купка упирів маніпулює масами пропагандою! Стільки десятиліть минуло й нічого не змінилося ..... "- коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, в Україні розповіли, як працює пропаганда Кремля і чим їй протистояти.