RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Імітація життя: з'явився розповідь про сумні реалії одного з міст на окупованому Донбасі

З'явилася цікава історія про принади життя в окупованих бойовиками Горлівці.

Про це написав блогер під ніком Фашик Донецький.

"Швидше за все ви чули, шо економіки і життя немає практично ніякої (маю на увазі цивільні). Люди вже навіть найідейніші вата кажуть шоб вртали Україну. Щоденні обстріли, особливо околиці. Живуть так: вдень працюємо і отримуємо зарьпляту 3200ре, а вночі вігрібаємо від абізян", - пише він.

За словами блогера, життя з приходом бойовиків повністю обнулилося, причому в прямому сенсі цього слова.

"Наприклад: людина знайома відпрацювала фельдшером все життя, і з приходом дидиди отримав друк курки в трудову книжку, стаж в Україні обнулився і тепер отримує зряплату 3450 фубля. Асвабаділі, так. Ще ржу з цих псевдо-нових магазинів. Ватани ж думають, шо вони сильно розумні. Щас розповім. З приходом окупації рф на землі бамбаса, ПП-шників змусили поміняти всю документацію магазинів. І шо ми робимо? був ФОКСТРОТ - став ФОКС, було АЛЛО - стало АЛЛО плюс, був ОЩАДБАНК - став БАНК і т.д. Раптово. І було б не так ржачно, якби це виглядало полюдскі. Але немає, у абезян такого не буває. Тупо віддерли букви і опа, ригспублеканскій типу банк готовий. А тошо клей і відбитки попередніх букв залишилися - нікого не е* ... Сепари щосили намагаються імітувати життєдіяльність типу габсударства на три букви. Відкриваються якісь нові магазини в віджатих приміщеннях ПриватБанк і т.д., але все це виглядає тупо як ніколи, бо назви типу "РАЙОН" для продуктового магазину не особливо-то і підходить, особливо коли це роздруковано на якийсь плівці за 40 фубля" , - зазначає блогер.

Крім того, блогер не зміг не згадати про звірства бойовиків, яке проявляється навіть у своєму оточенні.

"Розповідаючи про відрижці федераціі, не можна не згадати про абезян. Сорока наспівала, шо в одному з північних районів Горлівки на цьому тижні забили до смерті двох абпалченцеф. Ну ось так, билися-билися з прибульцями в окопах майорських з мексиканськими солдатами і здохли, тільки шкода, шо НЕ кулею вбило. Кажуть, що це було так: вночі ця сепарская свиня лазила і напоролася на чуваків, які забили тупо ногами. Одного на одній вулиці, іншого через день на іншій. Ну воно і зрозуміло. Якщо ця собака жила в будинку з людьми, то 100% нахамив бо воно цар бог, йопта. Шо можна сказати про інших асвабадітілей - якщо воно з *беней рф, то палиться жорстко, бо буде одягнене по формі і тд., але місцеві алкаші - це сором *баний. Якісь кросівки з ринку за 150 Фубля, заригана форма, бородата диво, часто з перегаром і рамсити лізе. Карочє воєн бриндиди, амінь", - додає фашиків Донецький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше повідомлялося, що українські військовослужбовці взяли Горлівку в півкільце.