RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Відомий російський рокер відзначився промовою про Крим і американські булочки на Майдані: відео

Російський актор і рок-музикант Гарік Сукачов заявив, що росіяни нібито 300 років воювали за Крим.

Таку думку він озвучив в інтерв'ю Youtube-проекту "А поговорити?".

"Що підтримувати мені? Позицію Макаревича що Крим не наш? Крим наш! Ми за нього триста років воювали. Мільйони людей за нього поклали своє життя. Росіян, українців, узбеків, татар - якщо говорити про Велику Вітчизняну. Це наша земля", - сказав Сукачов додавши, що до окупації в Криму нібито висіли величезні плакати з написами "Севастополь - російське місто".

Також не обійшлося без згадки "американських булочок" на Майдані і планах НАТО розмістити свій флот в Криму.

"Як можна міркувати про те, що "ніхто на нас не нападе"? Не розуміти, що весь час стояла одна і та ж проблема. Будь-який український уряд постійно шантажував тим, що не дасть нам севастопольські порти, які орендувала Росія. Невже незрозуміло, що то, що почалося на майдані з американськими булочками, означало те, що через місяць там буде стояти натівський флот", - заявив артист.

"З 1475 Крим належав Туреччині, c 1784 - Росії, з 1954 - Україні. Туреччина володіла Кримом 309 років, Росія - 170 років, Україна - 60 років. За історичної справедливості, Крим явно турецький! За міжнародними законами і договорами - український. А при чому тут "проміжний власник" РФ?", "Зараз вся Росія така: щось тараторять нескладне, плутаються в думках, очі горять від незрозумілого збудження, хочеться то захищати, то нападати. Це хвороба. Кремлівський лідер зумів таки довести країну до нервового розладу з і так нестійкою психікою", "Мде, Гарік сам того не помітив, що став Шариком. Хороший путінський пес", "Питання йому: за 300 років воєн куди поділося корінне населення Криму? Судячи з історії, там корінним російським слабо пахло", - коментують заяви Сукачова в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", російський актор Михайло Єфремов заявив, що Росія може домовитися з Україною з приводу захопленого Криму, відкупившись за півострів безкоштовними поставками газу.