RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Тотальне приниження: в мережі сміються над раптовим "прозрінням" відомого сепаратиста

Російський пропагандист Роман Манекін "несподівано" виявив, що на території, підконтрольній так званій "ДНР", не діє трудовий кодекс, а права населення нічим не захищені.

Про це він пише на своїй сторінці в забороненій в Україні соціальній мережі "Вконтакте".

"У нас, в ДНР, виявляється не діє Трудовий Кодекс. Тобто, український не діє, а свій, ДНР-івський, компашка пана Пушиліна Дениса Володимировича не прийняла. Інакше кажучи, трудові права населення не захищені нічим!", - обурюється Манекін.

"Слухайте, що взагалі ці невибрані чиновники накрутили на донецькій землі?! Адже, їй-Богу, ніде і ніколи не бачене! Тотальне приниження, десоціалізація пересічної людини! Причому, на законодавчому рівні... Це не народна республіка. Це - чиновницька беззаконна республіка! ДЧБР!", - продовжує гніватися сепаратист.

У мережі з подивом поставилися до "відкриттів" Манекіна.

"Не розумію ніяк, фіглі Манекін істерить? Це рівно те, чого він хотів", - коментує висловлювання російського пропагандиста блогер Necro Mancer.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованих районах Донецької області не вистачає навчених фахівців, оскільки багато хто з них виїхали звідти ще в 2014 році.