RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Львові через агресивну "героїню парковки" поліцейський потрапив до лікарні: опубліковано фото і відео

13 вересня на вул. Січових Стрільців у Львові водійка Suzuki, яка припаркувала своє авто у забороненому місці, наїхала на поліцейського з велопатруля.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

"Сьогодні, близько 13 години, патрульних викликали на вулицю Січових Стрільців, де автомобіль SUZUKI був припаркований з порушенням ПДР та перешкоджав проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги, який їхав на виклик. На місце приїхав екіпаж велопатрульних, підійшов поспілкуватися до водія та попросити від'їхати. Під час розмови з жінкою, вона поводила себе агресивно, вживала в сторону офіцерів нецензурну лексику. Раптово водій різко розпочала рух та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун. На місце події викликали швидку, яка госпіталізувала інспектора. Також на місці працював слідчий з ДТП. За попереднім висновком, внаслідок пригоди, патрульний отримав пошкодження лівого колінного суглобу", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, що передбачає обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування. Призначено експертизи.

Як повідомляв "Апостроф", за 8 месяцев 2018 года в Украине полицейские зафиксировали почти 75 тысяч случаев нетрезвого вождения.