RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У одіозного українського генерала знайшли елітне житло на Чорному морі: опубліковано фото

Журналісти помітили начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна відпочиваючим на території елітного таунхауса, апартаменти в якому записані на його літнього родича.

Про це розповідається в репортажі "Слідство.Інфо".

Відзначається, що на території котеджного містечка "Золотий бугаз" Головін поводився як господар, разом з сином накривав на стіл, а ввечері приймав гостей.

У вересні 2017 родич головного поліцейського області придбав апартаменти на понад 85 квадратних метрів в цьому комплексі. Журналісти поспілкувалися з кількома сусідами згаданого вище приміщення, які підтвердили, що таунхаус дійсно належить родині Головіна. Самого ж генерала вони бачать на території комплексу досить часто.

Заміський будинок в декларації глави поліції Одеської області не вказаний. У ній Дмитро Головін зазначає тільки будинок і квартиру в Одесі та апартаменти в Луганську та Сімферополі.

За офіційними даними, таунхаус оформлений на 86-річного дідуся дружини генерала Анастасії Головіної - Івана Слєпцова. Чи є у нього джерела доходу, які дозволили б купити елітне житло, журналістам встановити не вдалося. Єдина інформація по літньому чоловікові, який вдалося знайти, - судове рішення про те, що два роки тому зловмисники пограбували його будинок в Сєвєродонецьку і вкрали 8000 гривень з продажу корови. Відомо також, що чоловік і зараз живе на Луганщині.

На одеських порталах нерухомості є кілька оголошень про продаж аналогічних апартаментів в комплексі "Золотий бугаз". Їх ціна коливається від 2,3 до 2,6 мільйона гривень. У той же час, в резюме генерала не вказано джерел, які могли б дозволити накопичити таку суму.

Сам генерал не заперечує, що кілька разів відпочивав в "Золотому Бугазі". Втім, наполягає - будинок не його, а звідки у дідуся його дружини гроші на заміські апартаменти - не цікавився. За словами Головіна, чоловік є колишнім військовослужбовцям і має "шикарну пенсію". "Ми там були один раз або два рази за все літо. Це що, хіба користування? Вам неправильну інформацію дають", - сказав Головін журналістам. На їх твердження, що в котеджному містечку дійсно проживає багато впливових людей, Головін пояснює наступне: "Я не знаю, що там сусіди, я з ними ще не перезнайомився, і не збираюся знайомитися, бо у мене часу немає".

Відзначимо, що начальник одеської поліції піддається серйозній критиці з боку активістів за криміногенну обстановку в області, зокрема, регулярні напади на активістів.

Детальніше про напади і ролі Головіна в їх розслідуваннях читайте в матеріалі "Апострофа": Росія буде на повну користуватися хаосом в ключовому регіоні України: що це значить.