RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойовики ДНР заявили про затримання "агента СБУ" і показали дивне відео

Бойовики так званої ДНР затримали "диверсанта" Служби безпеки України, який нібито намагався зірвати проведення так званих "виборів" нового ватажка.

Про це заявив представник так званого "міністерства" Михайло Попов.

"В результаті контррозвідувальних заходів попереджено диверсія СБУ, спрямована на зрив виборів голови та депутатів Народної ради", - розповів він.

Як заявляють бойовики, 11 листопада в приміщенні одного з "виборчих дільниць" був затриманий "агент СБУ".

"Агент" нібито хотів передати пристрій із запальною сумішшю члену дільничної комісії, а той повинен був закласти цей пристрій в контейнер з бюлетенями.

"Пристрій з електрозапальником і таймером мало спрацювати після транспортування контейнера і інших - з інших виборчих дільниць - до Центрвиборчкому. Згодом почався б масштабна пожежа, яка могла привести до численних жертв", - пишуть російські ЗМІ.

У мережі тут же стали коментувати цей інцидент, знайшовши в події багато дивного.

"Той випадок, коли у тебе залізні *йця або просто ти заздалегідь знаєш, що лежить в пакеті і що воно не вибухне", - написав блогер під ніком Necro Mancer в Twitter, публікуючи відповідне відео.

Про те, навіщо Росія Володимира Путіна продовжує війну з вигаданими українськими "диверсантами і терористами", читайте в матеріалі "Апострофа": "Український диверсант" в Криму: Путін готується до Гаазі.