RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилися фото бійців ВСУ на військових навчаннях в країні НАТО

У мережі показали фото українських бійців ЗСУ на міжнародних військових навчаннях Combined Resolve XI в Німеччині.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

Навчання розпочалися 2 грудня, тому День Збройних Сил України військовослужбовці зустріли на навчально-бойових позиціях. Механізована рота під командуванням старшого лейтенанта Юрія Капустяк зі складу багатонаціонального батальйону "Альгердас" зайнявши позиції організувала міцну оборону. Умовний супротивник сил "OPFOR" веде активну розвідку, переважно на інших напрямках, не турбуючи наших піхотинців.

"Посередники навчань іноді застосовують засоби імітації. Таким чином імітується" артилерійський обстріл ", якому піддалися позиції одного з взводів. До роботи приступили санітари роти і медична машина, відпрацьовуючи евакуацію" поранених ". Такі вправи не тільки підтримують здатність до навчання особового складу щодо дій в певній ситуації, але і підвищують безпеку проведення навчань. Командири підрозділів та санінструктори повинні чітко знати шляхи висування до місць евакуації, вміти швидко вступити у взаємодію з союзниками", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 22 листопада механізовані підрозділи 93-ій ОМБр "Холодний Яр" відзначили перший сніг батальйонними тактичними навчаннями. А на початку листопада в Україні пройшли військові навчання з бойовими стрільбами на полігоні ВСУ "Ягорлик". Також в мережі опублікували відео української артилерії на Донбасі в дії.