RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Літак сильно хитало: українці по дорозі з Єгипту стали жертвами негоди

12 грудня через сильні опади лайнер з Шарм-ель-Шейху (Єгипет) замість Києва полетів до Одеси.

Про це повідомляє ТСН.

Повідомляється, що через несприятливі погодні умови значно ускладнилася робота столичного аеропорту.

Напередодні, 12 грудня, внаслідок сильних опадів кілька рейсів довелося скасувати, а у вечірній час лайнер з Єгипту замість Києва полетів до Одеси.

Повідомляється, що за свідченням одного із пасажирів, літак кружляв над Києвом протягом близько 40 хвилин.

Лайнер потрапив в зону турбулентності, внаслідок чого його нестерпно трясло. Після цього "Boeing 737" пішов на посадку в Одесу, де й приземлився о 21:20. До Києва пасажирам літака довелося добиратися поїздом.

Пасажир поскаржився, що бортпровідники в цій непростій ситуації вели себе принаймні дивно – закрилися і не надали жодних пояснень щодо подій, які відбувалися.

На сайті аеропорту "Київ" зазначається, що ввечері 12 грудня було скасовано прильоти двох рейсів із Шарм-ель-Шейху, у тому числі той, про який розповів пассажир. При цьому на сайті SkyUp вказується, що цей рейс прибув, але із запізненням на 40 хвилин.

В аеропорту у Жулянах також було скасовано рейс з Варшави, який мав прилетіти о 22.55. Раніше були скасовані літаки з Батумі, Будапешту і Франкфурту.

Разом із тим, із затримками у декілька годин, зуміли приземлитися літаки, які летіли з Мінська, Одеси, Львова та Запоріжжя.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі розповіли про небезпечний інцидент з літаком в Києві, який з великими проблемами приземлився в аеропорту "Жуляни".