RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 2 березня: пристрасть у Левів і непорозуміння у Дів

Сьогодні 26-й день місяця - цей час вважається сприятливим для будь-яких починань. Що вас чекає на початку весни, 2 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно припинити боятися відповідальності, ким керують емоції, а хто стане центром уваги протилежної статі.

Овен

Наберіться рішучості та не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані тиждень буде сповненим протиріч. Не тримайте все всередині, інакше ризикуєте зірватися і нарватися на неприємності.

Тілець

Ваші комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті. Зірки радять присвятити цей час налагодженню відносин з оточуючими й близькими. У професійному плані ваші амбіції і лідерські якості привернуть увагу колег та будуть гідно винагородженні.

Близнюки

Несподівані емоції можуть затягнути вас у справжнісінький вирій. Не втрачайте голову, тоді вам вдасться залишитися на плаву. В роботі постарайтеся бути більш самокритичними, зараз начальство буде до вас особливо уважним.

Рак

Не намагайтеся встигнути все й відразу, так ви запросто можете заплутатися і втратити важливі деталі. Зараз вам варто знайти час на спілкування з близькими людьми, це допоможе відволіктися і "розвантажити" голову. Не забувайте, що ваші емоції впливають на тих, хто вас любить.

Лев

Зараз ви будете особливо привабливими в очах протилежної статі. Тому варто бути обережним, бурхливі пристрасті можуть затьмарити ваш розум. Не забувайте думати логічно та робити виважені вчинки.

Діва

Вам варто бути стриманим, так як все може піти не за наміченим планом. Можливі неприємності і непорозуміння, але великих проблем не передбачається. Тому зберігайте спокій.

Ваги

У вас з'явиться заряд сил і бадьорості, які варто спрямувати на вирішення проблем з близькими, генерацію ідей та пошуки чогось нового. Проявіть ваші найкращі якості у спілкуванні з родиною, приймайте сміливі рішення та виходьте за рамки звичайного.

Скорпіон

Якщо прямо зараз ви зробите щось для свого майбутнього, це повністю змінить хід подій. Тому не втрачайте часу. Також день сприятливий для великих покупок і продумування довгострокових перспектив.

Стрілець

Зараз ваші страхи і комплекси беруть верх над здоровим глуздом. І, що найцікавіше, роблять це абсолютно без причини. Тому постарайтеся поглянути на ситуацію під іншим кутом. Тоді все стане на свої місця, і страх зникне.

Козеріг

Емоційні гойдалки розгойдуються як ніколи сильно. Тому не беріться ні за що, в чому не впевнені. Якщо можете присвятити час собі, обов'язково скористайтеся цією можливістю. Ваша внутрішня гармонія зараз на першому місці.

Водолій

Дозвольте собі розслабитися, іноді це може допомогти стати сильнішим у майбутньому. Зараз ви можете розраховувати на підтримку оточуючих, тому сміливо просіть їх про допомогу у важкий момент.

Риби

Зараз вир подій захоплює і змушує жертвувати багато чим заради досягнення бажаного, але не дозволяйте йому відбирати у вас найдорожче. Пам'ятайте, що саме ви є господарем ситуації. І ви цілком можете тримати все під контролем.

Читайте також гороскоп на місяць для всіх знаків зодіаку.