RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Елітне авто протаранило таксі: з'явилися нові фото страшної аварії у Вінниці

З’явилися нові фотографії та подробиці жахливої аварії у Вінниці, під час якої постраждало четверо осіб.

Відповідні знімки опублікувало місцеве видання "20 хвилин".

ДТП сталася близько п’ятої години ранку по вулиці Келецькій навпроти супермаркету "Грош".

Згідно з інформацією очевидців, у автомобілі Infiniti були всі п’яні. Також повідомляється, що авто летіло на великій швидкості.

"Водій Infiniti наздогнав автомобіль таксі Chery, який рухався по цій полосі, та врізався у нього", – розповіла керівник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, від удару Infiniti знесло паркан заправки, а Chery врізався у стовп. – У наслідок аварії постраждали 23-річний водій Infiniti та його пасажири, яким 14 та 23 роки. Їх всіх госпіталізували. Пасажири отримали тілесні ушкодження, але незначні.

За інформацією слідства, їх з лікарні відпустили. Водія госпіталізували, – зазначає Олійник. За попередньою інформацією правоохоронців, найбільше постраждав 47-річний водій таксі. Він у дуже тяжкому стані знаходиться у реанімації лікарні.

У водія Infiniti взяли кров на стан на виявлення алкоголю.

"Одна з версій слідства, яка перевіряється, та ми чекаємо результати аналізів, - він міг перебувати у стані сп’яніння", – повідомляють у поліції.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ.

Як повідомляв "Апостроф", 8 березня у селі Струмівка Волинської області у ДТП загинув відомий місцевий журналіст ТРК "Аверс" Юрій Яцюк.