RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Злочинна змова або шизофренія: мережі розгнівало "рішення" в Раді по скандальному закону про крадіжки

У середу, 13 березня, комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронних органів відмовився розглядати законопроекти про відновлення відповідальності за незаконне збагачення.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє нардеп Мустафа Найєм.

"Хто-небудь може діагностувати це свято вольниці - це шизофренія, злочинна змова або втрата контролю?", - гнівно прокоментував рішення комітету нардеп.

За його словами, з порядку денного були зняті і законопроект, запропонований президентом Петром Порошенко, і всі альтернативні. При цьому, як стверджує Найєм, рішення було ініційовано нардепом від "Радикальної партії" Ігорем Мосійчуком та прийнято шістьма з одинадцяти членів комітету. В тому числі, голосами трьох представників Блоку Петра Порошенка.

"Ще раз. Президент публічно звернувся до парламенту з вимогою терміново розглянути законопроект, який відновлює відповідальність за крадіжку, а його депутати сказали "Ні!" І зняли всі законопроекти з порядку денного", - пише Найєм.

Нагадаємо, докладніше про скасування скандальних законів читайте в матеріалі "Апострофа": Подарунок перед виборами: чому не каратимуть за незаконне збагачення.