RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Грозний страж ЗСУ: з'явилося яскраве відео із зенітною зброєю українських бійців

У мережі показали яскраві кадри з зенітною зброєю Збройних сил України "Тунгуска".

Відео було опубліковано в Facebook операції Об'єднаних сил.

"У першій декаді квітня в Об'єднаних силах проведені змагання на кращий підрозділ, що має на озброєнні зенітні самохідні установки 2С6 "Тунгуска". Зазначена зенітна самохідна установка є потужним высокомобільним озброєнням підрозділів першого ешелону оборони для знищення засобів повітряного нападу", - повідомили в ООС.

Установка являє собою єдиний розвідувально-вогневий комплекс, який може самостійно визначати місцезнаходження цілі і знищувати її на різних висотах і відстанях.

"Змагання підрозділів, що входять до складу Об'єднаних сил, показали навченість і злагодженість бойових розрахунків. Ні один з екіпажів зенітних самохідних установок "Тунгуска" не отримав оцінку нижче "добре". А кращі зенітники служать в 30 окремій механізованій бригаді", - додали силовики.

Комплекс "Тунгуска" розробляє Конструкторське бюро приладобудування (КБП) в кооперації з іншими організаціями оборонних галузей промисловості. Комплекс має максимальний заряд у вісім ракет.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українські журналісти показали репортаж про тренування українських контр-снайперів, які полюють на бойовиків в зоні ООС на Донбасі.