RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Собачий лаз, підпертий палицями: мережі шокувало фото шахти на Донбасі, де загинули 17 осіб

На шахті "Східкарбон" в окупованій частині Луганської області завершилися пошукові роботи. Тут в результаті вибуху і подальшого обвалу загинуло 17 осіб.

Користувачі соціальних мереж зазначають, що шахта зі сторони схожа на собачий лаз, підперта палицями, в який людям доводиться лазити за копійки від безвиході, щоб прогодувати сім'ю.

"Вироблення похиле, повинні бути трапи, поручні. На передньому плані щось на зразок трапа лежить, поручнів не бачу. Межрамі стяжки сикось-накось, замки теж не відповідають вимогам - і розміри, і на першій рамі зліва хомут схоже не обтягнутий, нахилений як-то, верхняк в ніжку теж заведений через ж*пу", - пишуть в мережі.

Юзери також помітили, що на фотографії відсутня пожежно-зрошувальний трубопровід.

"В кожній гірничій виробці повинен бути пожежно-зрошувальний трубопровід. Як воду в шахту подають? Верхній приймальний майданчик повинен бути обладнаний засобами протипожежного захисту, нічого не видно, ні вогнегасників, ні піску", - зазначають у мережі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вибух на шахті під окупованим Луганському, що забрав життя 17 людей, стався через порушення техніки безпеки.