RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Людям просто плюнули в обличчя: мережі обурила нова посада колишнього топ-чиновника Нацполіції

Колишній глава Нацполіціі в Київській області Дмитро Ценов, якого усунули з посади в зв'язку з резонанснім вбивством 5-річного хлопчика, призначений главою поліцейських в складі операції Об'єднаних сил (ООС).

Про єтом на звий сторінці в Facebook написав перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні зранку командуючому ООС генералу Олександру Сирському представив нового керівника поліцейських сил в зоні проведення операціі об’єднаних сил генерала Дмитра Ценова. Це посада, на якій він повинен бути в окопі, на кожному блокпосту. В складі сил ООС на постійній основі несуть службу більше тисячі співробітників Національної поліції України. Основне завдання - виявлення терористів, вилучення зброї та вибухівки, забезпечення громадського порядку", - зазначив він.

Нова посада Ценова викликала хвилю негативу в соцмережах.

"Яким чином людина, що не виявила серед своїх підлеглих тих, кому не можна в руки давати зброю, не забезпечила порядок на мирній території, виявлятиме терористів і вилучатиме у них зброю в зоні ООС?", "Винуватець гідно буде покараний: кожного дня буде відморожувати ноги на складі і кулі будуть свистіти в штабі! А там, дивись, і нова хатинка з'явиться за пару місяців, потім УБД, а потім стане Героєм України. Все правильно! Все по плану! Віват, старій ментовській гвардії!", "Затишно,чистенько, пільги..."," Але Ценов це не тільки вбивство Кирила Тлявова, а ще вбивство Ірини Ноздровської, бійня між представниками служби держохорони і співробітниками поліції в Княжичах", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 3 червня біля будівлі Міністерства внутрішніх справ в Києві обурені активісти провели акцію з вимогою покарати поліцейських, які підозрюються у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.

Раніше в поліції Київської області заявили, що з двох поліцейських, підозрюваних у вбивстві, стріляв тільки один.