RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

З'явилися страшні подробиці звірячого зґвалтування під Харковом

Жертва звірячого злочину в Харківській області - 19-річна студентка потрапила в руки до гвалтівника, коли відправилася в ліс робити селфі.

Про це повідомляється в сюжеті телеканалу ICTV.

Спочатку дівчина прямувала до залізничної станції, однак вирішила зайти по дорозі в ліс, щоб зробити кілька фотографій.

"Зловмисник, погрожуючи розправою, зв'язав дівчині руки, ноги і зав'язав ганчіркою очі. Потім відтягнув в свій будинок. Після того як за жертвою зачинилися двері, чоловік накинувся на неї і згвалтував. Так тривало протягом доби", - повідомили представники преси.

Також чоловік погрожував дівчині мачете і порізав їй руку, коли тримав її в полоні. Представники поліції розповіли пресі про те, що трапилося після того, як збоченець відпустив дівчину.

"Після доби привів на станцію, посадив на поїзд і наказав їхати до Харкова. Вона доїхала до міста, пересіла на інший потяг до Первомайського. Вдома вона відразу розповіла про те, що трапилося мамі", - повідомив глава Первомайського відділу поліції Володимир Кагадій.

Сам винуватець не став заперечувати викладених дівчиною фактів, але заявив, що не бачить в скоєному нічого поганого: "Я пообіцяв, що вона піде, і вона пішла, і я проводив її. Про те, що я зробив - як я шкодувати можу? Це ж природно", - стверджує насильник.

Обвинуваченому готують підозра в скоєнні відразу декількох кримінальних злочинів. Йому загрожує від 5 років позбавлення волі (термін значно збільшиться, якщо стороні обвинувачення вдасться довести, що дівчину він утримував проти її волі).

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Івано-Франківській області поліція затримала чоловіка, якого підозрюють в особливо жорстокому згвалтуванні, внаслідок якого жертва померла.