RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бойовики відзначилися величезними поборами на Донбасі: названо суми

Місцеві жителі на окупованій території Донбасу повідомляють про рекет і побори з боку бойовиків на контрольно-пропускних пунктах.

Відповідний скріншот опублікував блогер і військовослужбовець ЗСУ Анатолій Штірліц.

"Проблема хабарів на КПВВ актуальна для всіх, хто виїжджає за межі ДНР. Мій знайомий працює в МГБ і розповів, що у них вчора була перевірка роботи на КПВВ в Горлівці. Зробили дві підстави з проїжджаючими машинами. Один бус і легковик. Обидві стояли в черги, як звичайні машини. Бус простояв 2,5 години і його почали обшукувати по повній. Потім співробітники КПВВ запропонували "вирішити питання" швидше, за певну суму. На камеру було зафіксовано факт передачі грошей і після цього під'їхала машина зі співробітниками МГБ - заарештували старшого КПВВ і двох бійців. У них була вилучена сума 27000 доларів, 12450 гривень та 42000 рублів!!! А також 135 блоків сигарет і кілька ящиків спиртного", - розповідає один з місцевих жителів в пабліку "Підслухано Горлівка" в соціальній мережі "Вконтакте".

"Патріотизм "русского мира"... "Славься отечество", коли такий заробіток за день", - жартує блогер.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", колишній командир бойовиків так званої ДНР Олександр Ходаковський визнав, що життя в Донецьку за останні роки стало ще гірше.