RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Сербський найманець ДНР розповів, як футболіст в Харкові рятував його від "фашистів": відео

У мережі з'явилася розповідь сербського найманця і шанувальника сепаратистів на Донбасі Деяна "Декі" Беріча про те, як у ході його візиту до Харкова в 2014 році, його "врятував" і прихистив футболіст місцевого клубу.

Розповідь найманця опублікував український блогер Necro Mancer у себе в Twitter-акаунті.

"Декі" зазначив, що в ході візиту до Харкова за ним нібито "полював все місто".

"Офігітєльная історія про те, як знаменитий (насправді, ні) футболіст Жека Бредун влітку 2014 року в Харкові ховав "Декі" від злісних фашистів", - підписав публікацію блогер.

Згідно з відкритими джерелами, Євген Бредун народився в Краматорську в 1982 році. Грав за краматорський "Блюмінг". У 2000 році перейшов в донецький "Шахтар". У 2010 році уклав контракт з клубом "Севастополь". У січні 2014 року стало гравцем харківського "Геліоса". У 2015 році виступав за севастопольський СКЧФ (клуб був створений окупантами на півострові). Після переходу в СКЧФ прийняв російське громадянство. Взимку 2016 року став вільним агентом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прихильники бойовиків так званих ДНР-ЛНР почали збирати в мережі допомогу для чергового "кинутого" найманця з Сербії, Славіши Мітровіча.