RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Штурм зони 51: Facebook прийняв несподіване рішення

Facebook видалив сторінку, на якій йшла підготовка до штурму секретної бази ВПС США, щоб дізнатися, що насправді відбувається на засекреченому об'єкті.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Раніше всіх. Ну майже".

"Facebook видалив сторінку, на якій люди координували свої дії і готувалися до штурму Зони-51, де нібито уряд США веде секретні розробки", - йдеться в повідомленні.

Зона 51 - об'єкт на південному березі сухого солоного озера Грум-Лейк в штаті Невада, частина авіабази ВПС США Едвардс, повітряний простір над якою частково закритий для цивільної авіації. Через засекреченість в масовій культурі з'явилося безліч конспірологічних теорій, в тому числі та, що в цьому місці військові вивчають інопланетян, чиї кораблі нібито зазнали аварії на планеті, зокрема при Розуеллі в 1947 році.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", конспірологи готують нову гучну акцію, що стосується пошуку Лох-Неського чудовиська.

Також в листопаді 2018 року адміністрація Facebook видалила одразу кілька постів українських користувачів про агресію Росії в Керченській протоці нібито за порушення норм соцмережі.