RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Представник Зеленського в Кабміні вів цікаву переписку про російське вугілля: ексклюзивні фото

Представника президента Володимира Зеленського Андрія Геруса помітили на засіданні Кабінету міністрів переписувати з народним депутатом від "Слуги народу" Юрієм Камельчуком про російське вугілля.

Про це свідчать фото, зроблені кореспондентом "Апострофа" Олександром Гончаровим.

На фотографіях можна побачити фрагмент листування Геруса з Камельчуком. У ній згадується "рос. вугілля", мова, швидше за все, йде саме про російське паливо.

"Привіт! Можемо сьогодні на 30 хвилин розмову провести?", - написав Герусу нардеп. Потім Камельчук повідомив йому, що в Соснівці (місто у Львівській області) знаходиться російське вугілля, а на ЦОФі (очевидно, Червоноградська збагачувальна фабрика в Соснівці) відбуваються масові крадіжки. Також депутат поцікавився у Геруса, як йому діяти надалі.

"Про крадіжки - готуй заяву в правоохоронні органи. Завтра...", - відповів представник президента. Продовження повідомлення зафіксувати не вдалося.

Варто відзначити, Юрій Камельчук - народний депутат, бізнес-тренер і підприємець з Червонограда. Переміг на окрузі 124, до складу якого входять і Червоноград, і згадана Соснівка.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", новообраний депутат від "Слуги народу", засновник клініки "Борис" і позаштатний радник президента Михайло Радуцький під час засідання Верховної Ради вів нецензурне листування про кандидатів на пост глави Міністерства охорони здоров'я.