RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Дніпром модель звернулася до влади, станцювавши еротичний танець: фото і відео

Відома танцівниця і модель Юлія Белайша прийняла рішення звернути увагу влади на недобудову басейну в Нікополі Дніпропетровської області за допомогою еротичного танцю на місці будівництва.

Запис і фото її танцю були викладені нею у відкритому доступі.

Так, дівчина станцювала сексуальний танець в купальнику в котловані, який був розритий для встановлення фундаменту на місці будівництва басейну.

Слід зазначити, що басейн в Нікополі Дніпропетровська обласна державна адміністрація почала будувати в 2018 році, проте весною 2019 роки роботи різко зупинилися. Спочатку здачу об'єкта анонсували на кінець 2019 року, потім перенесли на 2020 й.

"А басейн взагалі будувати збираються? А то пообіцяли і вистачить, нехай нікопольчани уві сні плавають", - підписала відео модель.

Як повідомляв "Апостроф", раніше модель з Дніпра Анна Мінюкова (Ася Міковіч), заявила, що роздягнеться для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом України Володимиром Зеленським.

Через деякий час вона виклала в мережу еротичну фотосесію з моста, що частково обвалився, в Харкові і закликала керівництво міста зайнятися ремонтом об'єкта.