RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Активістка Грета Тунберг стала "жертвою" кіберхуліганів в аеропорту Одеси: фото

16-річну шведську школярку Грету Тунберг, яка раніше відповіла на критику в мережі після промови в ООН, жорстко потролили в аеропорту Одеси.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "7 канал" в Facebook.

"Табло прибуття рейсів в новому терміналі аеропорту. Щось пішло не так. Хто може так не любити Грету Тунберг? Підступи Моріарті?" - йдеться в підпису до знімка, де видно табло аеропорту, на кожному з відділень якого можна побачити фото Тунберг.

Відзначимо, 23 вересня на саміті ООН 16-річна шведська школярка Грета Тунберг виступила з яскравою промовою про кліматичну кризу і бездіяльність політиків. Незважаючи на важливий посил про руйнування екосистем і масове вимирання, в мережі активістку агресивно критикували і висміювали. До числа хейтерівТунберг приєднався навіть Дональд Трамп, відомий скептичним ставленням до проблеми глобального потепління, а журналіст Daily Wire Майкл Ноулз назвав Тунберг психічно хворою через синдром Аспергера.

Як повідомляв "Апостроф", раніше актор Леонардо ДіКапріо заступився за активістку Грету Тунберг на благодійному фестивалі Global Citizen 2019.