RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дівчатам загрожує великий термін: з'явилися нові дані про шкуродерок із Сум, які вбили кошенят

Поліція встановила особи двох студенток училища, які в Сумах заради забави жорстоко вбили кількох кошенят. Підозрювані дали свідчення.

Про це повідомили в прес-службі Сумської поліції.

Відео, на якому двоє молодих дівчат втопили тварин в колодязі, розлетілося по соцмережах і викликало обурення користувачів і відповідну реакцію поліції. За фактом жорстокого поводження з тваринами було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 КК України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що до правопорушення були причетні дві першокурсниці Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну. Особа третьої особи, яка знімала все на відео, також відома поліції. Обом дівчатам по 15 років. Пояснити мотив своїх дій вони не змогли.

Одна зі студенток в присутності своїх батьків розповіла, що події, які зняли на відео, відбулися ще 11 жовтня в одному з сіл Сумського району. Дівчата гостювали у родичів, яким і належали кошенята.

Як повідомляв "Апостроф", студентки училища в Сумах викинули в колодязь двох котів і зняли це на відео, яке потрапило в соціальні мережі.