RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ветерани АТО озвучили несподівану версію загибелі "Сенсея" в Києві

Побратими ветерана АТО Віктора (Сенсея) Дегтярьова, який загинув від вибуху гранати в центрі Києва, припустили, що він міг пожертвувати собою.

Про це бойові товариші Дегтярьова повідомили на прес-конференції в Києві, яка відбулася в п'ятницю, 25 жовтня.

Командир розвідгрупи "Купол", яку заснував Дегтярьов, Анатолій Крайнов вважає, що під час інциденту Сенсей, побачивши, що граната розривається, накрив її, щоб хтось поруч не постраждав. За його словами, поліція підтвердила, що граната вибухнула, затиснута в руках колишнього бійця і накрита його тілом.

Також з'явилася інформація про те, що боєприпас міг принести охоронець Михайло Нікітін, який став другою жертвою вибуху. Раніше він висловлював намір через складні обставини покінчити життя самогубством.

"Дружина від нього пішла. І він тоді сказав: "У мене є граната. Я підірву і себе, і їх". Дружину свою", - розповів на прес-конференції ветеран АТО Олександр Василенко, який того вечора бачив загиблих.

Бойові товариші Дегтярьова впевнені, що із зони бойових дейсвтія Сенсей не привіз ні зброї, ні боєприпасів, тому що був доставлений з-під Іловайська у важкому стані прямо в госпіталь Дніпра.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в результаті потужного вибуху біля бару в Києві загинув ветеран АТО Віктор Дегтярьов з позивним Сенсей.