RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Занадто товстого кота не пустили в салон літака, але хитрий господар знайшов вихід

Співробітниця авіакомпанії заборонила росіянинові пронести свого кота в салон літака Москва-Владивосток через те, що тварина дуже багато важить.

Про кумедний випадок господар кота Михайло Галин розповів на своїй сторінці в Facebook.

Тварина на прізвисько Віктор виявилася вагою 10 кілограмів, що на 2 кілограми більше вантажу, який можна проносити в салон. Власник відмовився здавати кота в багажне відділення. Він здав квиток, протягом доби знайшов схожого "дублера" меншої ваги.

"Послав по заздалегідь визначеному напрямку всю делегацію авіаперевізника, вручив їм свій посадковий і знявся з рейсу з усім багажем і котом. Далі було прийнято стратегічне рішення про пошук схожого кота меншої фізичної маси. Завдяки друзям з Риги і Москви, хто активно брав участь у пошуках (за що я безмежно вдячний), міні-Віктор був знайдений...

Виникла нова проблема - квитки до Владивостока на рейси наступного дня коштували 1000-1500 євро. Після вивчення пари десятків варіантів, був знайдений єдиний доступний квиток за бонусні бали, але днем пізніше і в бізнес класі. Трошки заздрячи коту, не роздумуючи довго, взяв бізнес. Провівши чергову ніч в столиці, ми з котом, котом-дублером і його господарями вирушили в аеропорт. Операція по заміні товстого кота Віктора на мініатюрну кішечку Фібі пройшла успішно - ваги показали допустиму норму, а співробітниця авіакомпанії люб'язно видала посадковий, побажавши щасливого польоту", - розповів росіянин.

Як повідомляв "Апостроф", в Пекіні вчені вперше клонували кота. Тварина на прізвисько "Часник" народилося 21 липня 2019 року.