RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Сусіди в шоці: з'явилося відео і нові деталі дивної загибелі сім'ї в Запоріжжі

У мережі з'явилися деталі страшної загибелі сім'ї в одній з квартир Запоріжжя.

Про це повідомляє ТСН.

Правоохоронці працювали на місці трагедії пів ночі. Тіла відразу трьох осіб - літнього подружжя і їх 25-річного сина виявили в зачиненій квартирі на третьому поверсі будинку.

На сполох забила сестра господині квартири, яка не могла до неї додзвонитися.

Коли поліцейські потрапили в будинок, побачили тіло жінки з ножовим пораненням шиї. Поруч лежав її 60-річний чоловік, якого буквально пошматували ножем. Їхній син в зашморгу висів в тій же кімнаті.

У квартирах на поверсі, де сталася трагедія, сусіди не відкривають. З інших поверхів кажуть, ні сварок, ні підозрілого шуму не чули. Люди в шоці - цю сім'ю тут характеризують як тиху і благополучну. У будинку вони жили більше 30 років.

Загибла жінка довгий час ходила в молитовний будинок - там також ніхто не відкриває. Як кажуть сусіди, мати часто брала сина з собою на молитву. Тому що хлопець в свої 25 років практично не мав друзів, його ніколи не бачили в компаніях з однолітками. Тільки самого або разом з батьками.

Офіційних коментарів від правоохоронців поки немає. Поза камерою кажуть - поки все свідчить про те, що хлопець спочатку вбив своїх батьків, а потім поліз у зашморг. Перед смертю намагався перерізати собі вени. Зараз слідчі перевіряють, чи не перебував він на психіатричному обліку.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомив, що в окупованому Сімферополі вітчим зниклої дівчинки зізнався в її вбивстві.