RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Чорна п'ятниця по-українськи: мережі підірвало фото цінника в українському супермаркеті

Користувачі мережі обурені цінником в гіпермаркеті "Епіцентр", який в "чорну п'ятницю" запропогувпв покупцям дивні знижки.

Відповідне фото з'явилося на сторінці користувача Facebook Михайла Новгородського.

Виявилося, що ціна на прасувальну дошку піднялася з 1798 грн до 2569 грн, а в день знижок знову знизилась. Тобто, за його словами, магазин спеціально підняв ціни, щоб створити ілюзію знижки, хоча насправді людина купує товар за повною ціною.

Водночас, прес-служба "Епіцентру" пізніше заявила, що фто цінника не має ніякого зв’язку з "Чорною п’ятницею".

"Всі товари, що беруть участь в акції мають відповідну позначку на ціннику. Даний товар дійсно має економію 30%, яка діє ще з 01.08.2019 року, в рамках дії акції "Чесна вигода". Те, що цей товар не бере участь в акції "Чорна п’ятниця", ще раз підтверджує, що всі цінові пропозиції затверджувались тільки для цієї акції, а не "просто передруковувалися цінники". Звичайна ціна цієї дошки - 2569 грн, а акційна до 02.02.2020 року - 1798 грн. Всі цінники друкуються з програмного забезпечення співробітниками, те, що під акційним був звичайний з такою ж ціною, звичайна помилка продавця. Просимо віднестись з розумінням, всі можуть помилятись, але це ніяким чином не впливає на прозорість проведення наших акцій", - йдеться в заяві.

Однак, в переді багато користувачів критично сприйняли цю інформацію.

"Та сама фігня, була вчора теж в Епіцентрі і була 9.11 ціна ідентична на той товар який мене цікавив відрізняється вчорашній цінник лише позначкою -25%", "Ото просто "дошка для прасування " коштує 1.798???? А була і 2560.. І то знижка тіпа?? Та дошка з позолотою чи що? Невже їх хтось бере взагалі? Елементарні, примітивні речі типу дошки поробили прямо якимись предметами розкоші, капец", "Чорна п'ятниця по українськи", - коментують користувачі.


Як повідомляв "Апостроф", українські продавці наживаються на гаманцях покупців, не тільки практично не знижуючи вартість товару, а й намагаючись заробити на його якості. Так, раніше тернополянка розповіла про свій невдалий досвід покупок в Чорну п'ятницю.