RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зате там є клоуни: мережі розгнівало позбавлення героїчного генерала посад в РНБО

Користувачі мережі обговорюють звільнення бойового генерала Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря РНБО.

Про це пишуть в інтернеті.

Людей розгнівало таке рішення президента України Володимира Зеленського. Тому вони висловили своє невдоволення ситуацією.

Нагадаємо, гарант вивів генерала зі складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю і Міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави, яку він очолював.

Вивести з персонального складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю Сергія Кривоноса, звільнивши його від виконання обов'язків голови цієї комісії. Звільнити Сергія Кривоноса від виконання обов'язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави", - йдеться в президентському указі №869 / 2019 від 29 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", 21 листопада президент ВолодимирЗеленський призначив нового заступника голови Служби безпеки України: ним став колишній начальник Департаменту захисту національної державності Сергій Андрущенко.