RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На допит не дійшла: з'ясувалися важливі деталі за викликом Звіробій в ДБР

Волонтер і ветеран АТО Маруся Звіробій прийшла на допит в ГБР, зайшла в будівлю, але до слідчого так і не дійшла, лише занесла до канцелярії документи.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" .

Волонтер заявила, що не піде на допит в ДБР тому, що не бачить законних причин для участі в цьому допиті.

"Вона прийшла в ДБР, але на допит слідчого не прийшла, залишила лише документи в канцелярії. Процесуальний статус у неї зараз - свідок, до того, як процесуальний керівник підпише підозру", - розповіла прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова.

Сама ж Звіробій на мітингу на її підтримку під стінами ДБР пояснила, що у виклику не вказано її статус, і їй незрозуміло, на яку слідчу дія її викликали.

"На допит я не піду тому, що у виклику в ДБР не йдеться про допити. Нехай вони мені напишуть:"Ви, підозрювана, викликаєтеся на допит" або "Ви, свідок, викликаєтеся на допит", тоді я як громадянка, яка все одно не буде поважати ДБР, може, навіть прийду. Але все одно залишається риторичним запитання: "Якого біса ДБР має до мене справу, якщо я не держслужбовець ... Я не розумію чому не займаються людьми, у яких до чорта квартир і мазератті, у яких повії по сто баксів, і які сиділи за зґвалтування, педофілами ... і всіма цими тваринами рекомендую займатися ДБР", - сказала Звіробій.

Фото: LB.ua

Як повідомляв "Апостроф", волонтер Маруся Звіробій (Олена Самбул) після проведених у неї вдома обшуків знову звернулася до президента України Володимира Зеленського з погрозами.