RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У нього немає "червоних ліній": чим готовий пожертвувати Зеленський на переговорах з Путіним

Російський опозиціонер Костянтин Боровий вважає, що президент України Володимир Зеленський на саміті в "нормандському форматі" в Парижі може піти на поступки главі РФ Володимиру Путіну, заради порятунку життя українців.

Про це повідомляє "Апостроф".

Боровий дотримується думки, що не можна прощати того варварства, яке Росія творила на території України.

"Ще не про все з скоєного групами кримінальників - садистів і вбивць, яких засилали в Україну, стало відомо. Там творилися злочини проти людяності - Росія заперечує Голодомор, але повторює масові злочини проти України.Але, схоже, Зеленський готовий жертвувати такими важливими для нас, патріотів України, речами. Йому вдалося хоча б частково зупинити потік убивств. Тому, схоже, що він має рацію", - розповів він.

За його словами, великих надій на переговори в Парижі покладати не має сенсу, "Путін буде триматися за збереження конфлікту якомога довше, йому не шкода бандитів".

"У Зеленського немає "червоних ліній" щодо збереження життів українців. "Червоні лінії" накреслені НЕ Зеленським, а частиною політичної еліти, патріотами. Вони, і я в тому числі, не хочемо жертвувати Кримом, окупованою територією Донбасу. Я не хочу, щоб звичайні кримінальники, садисти залишилися безкарними. Але я розумію, що якщо цим доведеться пожертвувати заради порятунку життя українців, Зеленський має на це право", - вважає Боровий.

Повний текст інтерв'ю читайте тут: Є найефективніший спосіб вирішити проблему окупації Донбасу і Криму - Костянтин Боровий