RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Чекаємо оживлення мертвих: мережі підірвало відео візиту Кашпіровського в київський Інститут серця

Директор Інституту серця Борис Тодуров розповів, як відомий психотерапевт Анатолій Кашпіровський за кілька хвилин зняв біль в спині.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Легендарний Анатолій Кашпіровський сьогодні був гостем Інституту Серця. В свої 80 років перебуває у відмінній фізичній формі. За 5 хвилин зняв мені біль в спині, від якого я страждав протягом останнього місяця. Мене - закоренілого скептика, важко чимось здивувати, але тут дійсно відбулося чудесне зцілення. Ось така приємна зустріч ", - написав Тодуров.

"Чекаємо розвитку у вигляді шаманів, екзорцизму, проведення не інвазивних трансплантацій за допомогою подорожника", "Анатолій оживив двох моїх сусідів, просто поклавши руку на їм на обличчя. Сусідам довелося похорон скасовувати", "Мене, свого часу він теж вилікував. Правда через екран телевізора. Спасибі", "Цікаво, як довго тривав ефект лікування проблеми остехондроза і м'язових болів від Кашпіровського? Хотілося б знати ", - пишуть в коментарях.

На останній коментар Тодуров відповів.

"Минуло чотири години болю немає взагалі. Тільки тепло в поперековому відділі", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат з фракції "Слуги народу" Олександр Кабанов пояснив, чому міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька краще своєї попередниці Уляни Супрун .