RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Застигла смерть: в Росії побудували незвичайне льодове містечко, фото і відео

У російському місті Тюмень представили оригінальну льодову виставку, проте вона шокувала відвідувачів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс 72.ru.

Льодове містечко організували на Цвітному бульварі. Після шліфування скульптур глядачам відкрилися куби льоду, в яких були заморожені мертві рибки.


Однак людям таке не сподобалося і просто шокувало. Тому організатором довелося прибрати риб з льоду. Вони буквально повиколупували їх.

"Їх прибрали, щоб нікого не травмувати. На якості самого льодового містечка це не відіб'ється, - розповів директор МКУ "Служба замовника з благоустрою Центрального адміністративного округу".

Замовник пояснив, що лід, який використовується для будівництва містечка, утворюється в природних умовах, і коли його нарізають, не видно, що знаходиться всередині. Дрібні дефекти у вигляді вмерзлих риб стають очевидні тільки після шліфування, яке провели в минулі вихідні.

У прес-службі адміністрації Тюмені розповіли, що роботи з будівництва головної новорічної прикраси міста ще не прийняті. І додали, що підрядник отримав зауваження за якістю льоду і вимогу по його заміні ще до появи фотографій зі вмерзлими рибами в соціальних мережах.

Як повідомляв "Апостроф", на минулорічні свята в Івано-Франківській області спорудили льодовий "місто" .