RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Як жити далі: батько загиблого під час теракту в Харкові підірвав мережу зверненням до влади

Батько 15-річного Данила Дідіка, який загинув в Харкові під час теракту на мітингу в 2015 році, розкритикував владу за звільнення засуджених за теракт, які були внесені в списки на обмін полоненими з Росією.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Дідик також звинуватив владу в тому, що та не захистила проукраїнський мітинг і не виплатила постраждалим компенсації.

"Ще влада прийняла закон савченко, і дала можливість роками знущатися над сім'ями загиблих. Майже п'ять років, ходити в суд, як на роботу, знаходиться в одному приміщенні з мразями, які вбили сина, і замість того, щоб вбити їх, слухати їх маячню, погрози, знущання, тільки заради того, щоб дочекатися того часу, коли ці тварюки будуть довічно гнити у в'язниці", - пише Дідик.

Звільнення терористів для обміну на полонених українців викликало у батька загиблого хлопця негативну реакцію.

"А тепер, тому що влада так вирішила, через кілька днів, тварі поїдуть до своїх родин і будуть радіти життю. А як жити далі? Мені і так, без Дані, жахливо незатишно на цій землі. На хера, ти влада, робиш життя взагалі нестерпним?", - гнівно висловився він.

Як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники прокуратури підтвердили, що екс-беркутівці, обвинувачені в розстрілах на Майдані, знаходяться в списках на обмін полоненими.