RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зрізали з жертв шкіру: батьки убитих в Києві дівчат розкрили шокуючі деталі, відео

Батьки вбитої й закатованої уродженцем Волині Сергієм Ксьондзиком 19-річної Марії Каминіної розповіли шокуючі подробиці вбивства дівчат у Києві.

Про це повідомляється у ток-шоу "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

"Коли ми приїхали на ідентифікацію тіла, побачили жахливу картину. Вся голова та обличчя доньки були в крові. Ліве око було підбите. Я Марічку впізнала відразу. Просто те, що я побачила… Тіло побите, поколене. У районі серця наскрізна рана. Нам сказали, що її закололи ножем. Коли ми дитину привезли додому, побачили, що шкіра на обличчі і щоках у неї просто зрізана тонким шаром. На ногах та руках теж зрізана шкіра. Рани – як моя долоня. Під оком ножем знизу догори підрізали шкіру", - розповідає мати Оксана Цимбалюк.

Мати побачила к доньки багато колотих ран на всьому тілі.

"Деякі рани нагадували за формою хрест. Таких ран було штук п’ятдесят. І перерізане горло. На шиї вирізаний величезний фрагмент шкіри з м’ясом. Рана настільки глибока, що виглядав шийний хребець. Ноги були чорними. У нас підозра, що, крім того, що дитину по-звірячому вбили, її ще зґвалтували. Одна рука доньки була вивернута в лікті абсолютно неприродним шляхом. Перед тим, як Марічку вбили, її катували з особливою жорстокістю. Перед смертю донька дуже страждала", - не може стримати ридань жінка.

Разом із тим батько Марії Андрій Каминін зауважив, що, попри те, що служив на флоті і багато у житті бачив, такого звірства, як злочинці зробили із молодими дівчатами, показують не в кожному фільмі жахів.

"По-перше, у морзі до нас дуже по-хамськи віднеслися. Ми ледь забрали тіло дитини. А коли привезли додому, прийшли сусіди обмивати і вони теж все бачили. Ми промацали всі рани. Таке зробити з людиною за годину неможливо. Акуратно зрізана шкіра з обличчя й тіла. Це могла зробити або акуратна жінка, або хірург. Цього не могло бути до розтину. Ми бачили тіло і ці рани уже були. На шиї зрізана шкіра. На лівій руці шкіра звисала. На ногах було видно чоловічу руку – шкіру рубали по живому", - розповів чоловік..

За його словами, жодна рана не була смертельною.

"Коли вони дійшли до екстазу, то почали ножем її колоти. Донька прикривалася рукою, як могла, тому на руці наскрізні ножові поранення. Весь живіт у ножових ранах. Під кінець вони її, ймовірно, взяли за коси, і зрізали з м’ясом до хребця шкіру з волоссям. Там нема великих судин, тож Марічка ще була жива. Щоб вона не прикривалася - зір же в людини бінокулярний, її штрикнули ножем в око. Замість ока у доньки місиво. Вона вже не бачила, й не могла захищатись. Тоді її вдарили по голові, проламали череп. А потім вже ударили ножем у серце. Натомість у Єви була більше пошкоджена шия", - каже батько загиблої Марічки.

Тіла дівчат бачила й мама вбитої 16-річної Єви Лисенко Марія Якубовська.

"Я тільки хочу знати, за що поплатились ці діти. Я бігала, шукала Єву. Я ще 2 січня прокинулась вночі у холодному поту. Я відчувала, що трапилось щось жахливе. Про що, власне, нам повідомли у поліції. Коли побачила тіло доньки у морзі, її обличчя було не сильно побите, тому я її впізнала. Спочатку мені показали тіло Марічки. Я б її не опізнала би. Я несамовито кричала, що це не моя дитина. Чоловік почав шукати її татуювання на ніжці у вигляді сердечка. Вона його зробила собі в подарунок на 16-річчя. І знайшли", - плаче згорьована мати.

Батьки дівчат просять правоохоронців покарати вбивць. Їх цікавить лише одне болюче питання: "За що?"

"Нас з чоловіком спіткало велике горе. Нашу єдину доньку вбили по-звірячому. Перед тим її ще катували. Ми хочемо знати хто це зробив, за що і чому її знайшли у тій проклятій квартирі у шафі. Я жила в селі, а Марічка в Києві. Ми не бачилися з нею певний проміжок часу. Вона постійно була на роботі, й не могла приїхати. Ми контактували телефоном. У Марічки було багато різних інтересів, вона грала на піаніно, любила музику. Для нас Марічка була найкраща. Без неї життя втратило будь-який сенс, в душі повна порожнеча. Нас немає", - ридає мама Марічки Оксана.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фотографії двох дівчат, тіла яких були знайдені пов'язаними в орендованій квартирі в Києві.