RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Частину України знову накриють дощі: прогноз погоди на День всіх закоханих

14 лютого, у День закоханих, Західну Україну накриють дощі та мокрий сніг.

Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

У Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Хмельницькій, Вінницькій і Рівненській областях України протягом доби очікують мокрий сніг. Уночі стовпчик термометра опуститься до 0...-3 градусів, а вдень покаже +3...+6 градусів. Вітер західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У центральній частині України протягом доби ясно, без опадів. Стовпчик термометра вночі покаже -1 ...-4 градуси, вдень температура підвищиться до +3...+6 градусів. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с.

У східних регіонах 14 лютого без опадів. На всій території регіону – помірна хмарність, сонце майже не проглядатиме з-за хмар. Температура повітря 0 ...-2 градуси вночі і +1 ... +4 вдень. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с.

На півдні України сонячно і без опадів протягом доби. Ртутний стовпчик покаже 0...-2 градуси вночі і +5...+10 градусів вдень. Вітер південний зі швидкістю 7-12 м/с.
На півночі протягом ночі очікують очікують 0...- 2 градуси. Вдень стовпчик термометра покаже +2...+4 градуси. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с.

У столиці 14 лютого температура складе -2...-4 градуси вночі і +2...+4 градуси вдень. Вітер південний зі швидкістю 5-10 м/с. Опадів у День закоханих у Києві не очікується, але й сонце майже не визиратиме з-за хмар.

Як писав "Апостроф" раніше, український синоптик Наталка Діденко дала свіжий прогноз погоди на п'ятницю, 14 лютого, й пообіцяла українцям потепління.

Детальніше про те, чому цього року в Україні була аномальна зима, чи очікувати ранньої весни й на яку погоду сподіватися влітку, читайте у матеріалі "Апострофа": Пилові бурі, посуха та пекло влітку: як зміни клімату вплинуть на Україну.