RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві зворушливо вшанували пам'ять жертв розстрілів на Майдані: відео

У Києві на "Алеї Героїв Небесної Сотні" відбувся вже традиційний поминальний молебень, приурочений до річниці трагічних подій на Майдані.

Про це повідомляє Klymenko Time.

Рівно шість років тому в урядовому кварталі під час зіткнень з силовиками і "тітушками" почали гинути майданівці, а ввечері відбувся штурм барикад в центрі Києва.

18 лютого 2014 року розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. Тільки в цей день більше 20 активістів були вбиті з вогнепальної зброї. Також, в ході зіткнень, силовики штурмували барикади на Грушевського та Інститутській. При цьому були застосовані БТР, світло-шумові гранати, помпові рушниці. Протестуючі оборонялися, використовуючи камінну бруківку і "коктейлі Молотова".

Відзначимо, що особливого просування у справі розслідувань цих злочинів з уже оновленою прокуратурою не спостерігається.

На сьогоднішній вечір запланована хода пам'яті на честь загиблих. Захід пройде в центрі Києва і розпочнеться о 20:00.

Як раніше повідомляв "Апостроф", побіжний екс-президент Віктор Янукович, який покинув Україну в 2014 році, виступив з несподіваним зверненням, в якому похвалив Володимира Зеленського і заявив про свою готовність працювати над "миром і стабільністю" в країні.

Нагадаємо, що побіжний екс-президент України Віктор Янукович займається будівництвом розкішного житла в Росії на "віджатій" за допомогою судів ділянці з озером в заповідній зоні.