RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ти для мене дитина: в Нових Санжарах люди влаштували істерику перед нацгвардійцями, відео

Під час протестів в Нових Санжарах Полтавської області, де місцеві жителі намагаються не допустити поселення в місцевому санаторії евакуйованих із зараженого коронавірусом Китаю, до бійців Нацгвардії звертався колишній товариш по службі і мати учасника АТО.

Відповідне відео опубліковано на відеохостингу YouTube.

На опублікованих кадрах видно, як з бійцями Національної гвардії, які стоять вишикувані шеренгою на вулиці Нових Санжаров, розмовляє чоловік, який стверджує, що теж раніше був нацгвардійцем. Він просить їх не застосовувати силу до людей, які вийшли на протест, і показує, що його єдина зброя - сірники.


В монолог колишнього нацгвардеца несподівано втрутилася місцева жителька, за словами якої її син три роки провів на війні, став калікою і не може прийти сюди.

"Моя дитина була три роки на війні. І ти для мене дитина. Тепер цих дітей прислали, щоб вони стали каліками", - істерично вигукувала жінка.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Нових Санжарів готові лягати під машини, щоб не допустити розміщення евакуйованих з Китаю в місцевому санаторії МВС.