RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Від коронавіруса померли перші європейці: фото і всі подробиці

Смертність від коронавіруса тепер охопила не тільки Китай, а й Європу.

Про це повідомляє агентство ANSA.

В Італії від страшного вірусу Covid-19 помер 78-річний житель. Відомо, що він працював муляром.

Відзначають, що в 10 муніципалітетах Італії через спалах коронавіруса фактично запроваджено карантин. Муніципалітети розташовані в північній частині країни, в них проживає в цілому 50 тисяч чоловік.

За словами міністра охорони здоров'я Італії Роберто Сперанци, в зоні дії обмежувальних заходів припинені всі громадські заходи масового характеру, громадянам рекомендують перебувати вдома.

У Мілані і П'яченці для прийому хворих готують військові казарми.

Тим часом в Італії менше ніж за добу зафіксовано 17 нових випадків захворюваності на коронавірус - 15 в регіоні Ломбардія і два в регіоні Венето.

Агентство відзначає, що тепер необхідно перевірити сотні людей, з якими контактували хворі.

Також в Італії померла жінка від захворювання, що викликається новим коронавірусом. Вона проживала в північній області Ломбардія.

Нагадаємо, 15 лютого в Європі зафіксували першу смерть від китайського коронавіруса. У Франції померла китайська туристка.

Як повідомляв "Апостроф",група вчених і експертів з Німеччини, Нідерландів, США та інших країн випустилаофіційну заяву, в якій спростувала чутки про те, що вірус, що викликає Коронавірусние захворювання (Covid-19), був нібито навмисно синтезований в лабораторії.