RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Блогерша з Росії нажилася на смерті чоловіка і друзів на "банній" вечірці: скандальні дані

Скандальна російська блогерша Катерина Діденко, яка втратила на вечірці з нагоди її дня народження чоловіка і двох друзів, отримала майже 1,5 мільйона рублів за участь в шоу "Пусть говорят".

Про це повідомляє Telegram-канал "Не вырубить".

"Перший канал в черговий раз перекупив гарячого героя у другого. У порівнянні з псевдонародившою від рудого Іванушки в 2 з гаком рази дешевше."Другий канал", а ви на колінах постояти перед скорботною вдовою не пробували? Вдова наплакала на 1,4 млн. рублів. За такий гонорар вся редакція другого повинна стояти на колінах", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що причиною нещастя став сухий лід, який кинули в басейн, бо гостям після лазні здалося, що вода стала занадто теплою. Внаслідок хімічної реакції з кубиків льоду почав активно виділятися вуглекислий газ, що знаходилися у воді люди отримали сильні хімічні опіки легенів.

Як повідомляв "Апостроф", відома блогер Катерина Діденко, яка влаштувала вечірку з нагоди дня народження, де троє людей загинули, ще троє потрапили до лікарні, давно загравала зі смертю.

Також, спочатку стало відомо, що на вечірці у Діденко загинули двоє осіб, пізніше їх кількість збільшилася.