RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нагадує Україну: з'явилися фото і відео "карантину" в громадському транспорті Лондона

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив в країні жорсткий карантин і закликав не користуватися громадським транспортом, проте в Лондоні, подібно Києву, стався транспортний колапс.

Коронавірус вбив понад 16 тис. осіб: що відбувається зараз в світі і Україні (оновлюється)

Про це повідомляє Klymenko Time в Telegram.

Мер Лондона Садок Хан закликав закрити всю "підземку" - інакше, мовляв, в столиці почнеться мор. Вчені Оксфорда офіційно попередили, що половина населення може захворіти коронавірусом Covid-19.

"Вчора уряд Великої Британії ще закликав громадян обмежити переміщення тільки крайньою необхідністю. Але, мабуть, часи законослухняних підданих пішли безповоротно з розпадом Британської імперії, коли замість тюрем злочинців відправляли освоювати далекі дикі землі з аборигенами-людоїдами. Зараз лондонці та гості столиці в ставленні до карантину і рішень влади нічим не відрізняються від киян. При чому, судячи з фото, в Лондоні схожа з нашою ситуація із забезпеченням масками", - йдеться в повідомленні.

До слова, протягом останньої доби в Великій Британії зафіксували 87 смертей через коронавірус. Це найбільше зростання з початку епідемії в країні. Загалом зафіксовано 423 смерті і більше 8 тис. інфікованих.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Великій Британії прогнозують, що карантин у зв'язку з коронавірусом може тривати протягом року, щоб запобігти перевантаженню служби охорони здоров'я.