RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Як чумних: в Миколаєві розповіли, як будуть ховати померлих від коронавірусу, відео

Після того, як в Миколаївській області було виявлено перших хворих на коноравірус, мер обласного центру Олександр Сенкевич повідомив, що в разі смерті пацієнтів з Covid-19 ховати їх будуть в спецмішках і закритих трунах на окремих ділянках кладовища.

Мутація коронавірусу і смерті без симптомів: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це мер Миколаєва розповів в онлайн-трансляції на своїй Facebook-сторінці.

"Людей, які помруть від коронавірусу, видаватимуть в закритих трунах. Ми закуповуємо спеціальні анатомічні мішки. І тих, хто помер від коронавірусу, будуть "запаковувати" в ці мішки і будуть ховати у закритих трунах, щоб не заразити всіх інших", - повідомив він.

За його словами, після смерті люди можуть також бути рознощиками вірусу. На кладовищі для померлих від коронавірусу буде виділено окрему ділянку.

"Тих людей, які помруть від цього, будуть ховати на окремому місці на кладовищі, як колись ховали "чумних". Може, така невесела штука зробить вас трохи більш розумними", - сказав мер Миколаєва.


Як раніше повідомляв "Апостроф", в Миколаївській області, де довгий час не було зафіксовано жодного випадку коронавірусу, Служба безпеки України виявила грубі порушення при проведенні тестів пацієнтів з підозрою на вірус