RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Працювала барменом і в хостес? Мережу підірвали чутки про "помічницю" Шмигаля, фото

У середу, 15 квітня, інтернет буквально підірвали чутки про те, що помічницею прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля нібито стала Аліна Долгих, але незабаром виявилося, що насправді в штаті вона не числиться.

Знімки дівчини з розповіддю про її біографію розмістив на своїй сторінці в Facebook Вадим Дмитрук.

За його словами, ще два роки тому Долгих шукала роботу через інтернет.

У резюме вона вказала, що працювала барменом-касиром у Вінниці і хостес у Києві. Закінчила Долгих Київський національний університет культури і мистецтв.

"Тільки подала декларацію на посаду. Ще 2 роки тому шукала роботу через інтернет. А раніше випускниця "кулька" Поплавського працювала в сфері хостес. І ось знайшла таки відповідну роботу! Респект!" - написав він.

Серед своїх навичок Долгих вказала вміння працювати в команді та допомагати.

У коментарях почали активно обговорювати професійні навички і призначення Долгих.

Проте незабаром економічний експерт Фонду суспільної безпеки Юрій Гаврилечко заявив, що ніякої помічниці по імені Аліна в штаті прем'єр-міністра Дениса Шмигаля немає, а інформація про нібито офіціантку, яка отримала таку посаду, - це фейк.

Про те, що помічницею Шмигаля може стати Аліна Долгих заявив напередодні в Facebook екс-перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації та колишній депутат Львівської облради Зіновій Гузар.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що за час перебування у Верховній Раді народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов встиг запам'ятатися яскравими бійками і таємним листуванням.