RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Львівській області посилили карантин, закривши всі ринки: документ

На території Львівської області з 15 квітня повинні припинити свою роботу всі діючі ринки.

Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, головам об'єднаних територіальних громад заборонити з 15 квітня функціонування ринків на адміністративних територіях", - сказано в протоколі засідання.

Ця заборона буде діяти до стабілізації епідемічної ситуації або до особливого розпорядження. Контроль за його виконанням покладено на правоохоронні органи і представників місцевої влади.

Напередодні МОЗ скасував дію постанови від 30 березня, якою була дозволена робота продовольчих ринків при дотриманні карантинних вимог - перебування однієї людини на площі 20 кв. м., дотримання дистанції тощо.

Як повідомляв "Апостроф", головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко заяіл, що дозвіл на роботу ринків було введено для того, щоб українці мали доступ до більш дешевим продуктам, ніж в магазинах, але було виявлено низку порушень і зловживань.