RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Київській області частково запрацювали продуктові ринки: де можна закупитися

Починаючи з 30 квітня в Київській області почали відкриватися продуктові ринки, станом на ранок 2 травня на території області почали роботу 13 агропродовольчих ринків.

Новий удар по Британії і "псевдовибори" в Польщі: як коронавірус змінює світ (оновлюється)

Про це повідомляє прес-служба КОДА.

"Заборона роботи ринків був тимчасовим вимушеним кроком з метою не допустити погіршення епідеміологічної ситуації. Вони можуть відновити роботу за умови дотримання норм, встановлених головним санітарним лікарем. Представники Держпродспоживслужби контролюватимуть дотримання продовольчим ринком протиепідемічних вимог. У разі допущення порушень накладатимуться штрафи", - пояснив в.о. голови Київської ОДА Василь Володін.

Станом на ранок 2 травня в Київській області розпочали роботу 13 продуктових ринків: у Васильківському районі - чотири, по одному в Києво-Святошинському, Сквирському, Броварському, Білоцерківському та Миронівському, в смт. Гостомель, м. Буча - по одному і два ринки в смт. Біла Церква.

Загальна кількість ринків в області становить 74. Очікується, що інші ринки відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог.

Відзначається, що під час заборони роботи ринків проводилися перевірки дотримання карантинних заходів. За перші дні роботи ринків були виявлені два порушення, які одразу були усунені.

Як повідомляв "Апостроф", київські ринки будуть закритими до рішення комісії Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.