RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Просто і дешево: які особливості і вартість відпочинку на курорті Приморське

Для тих, хто шукає тихий відпочинок на Чорному морі, чудово підійде невелике курортне селище Приморське. Він порадує доступними цінами, зручними піщаними пляжами і тихою атмосферою.

"Апостроф" розповідає про відпочинок в Приморському.

Це селище, розташоване між Лазурним та Залізним Портом, раніше називалося Більшовик, але в 2016 році селище "декоммунізіровалі", змінивши назву.

З огляду на, що Приморськ - це, перш за все, бюджетний пляжний відпочинок, то й розваги тут відповідні: луна-парк, дитячі і пляжні атракціони.

Переглядаючи сайти з пропозиціями відпочинку в Приморському, потрібно завжди робити поправку на місцеві особливості. Те, що тут назвуть "готелем" в Лазурному і тим більше в Залізному Порту - назвуть базою відпочинку або пансіонатом. Справа не в тому, що власники бізнесу вводять потенційних відпочивальників в оману. Просто на тлі місцевого непоказного сервісу, їх заклади - це, дійсно, "готелі".

"Базою відпочинку" може виявитися, як будівля радянської побудови, так і спеціально обладнане приватне домоволодіння.

Якщо знімати житло в приватному секторі, то в червні-серпні за одну людину доведеться викласти 150-200 гривень на добу. Натомість відпочиваючі отримують трьох або чотиримісний номер зі зручностями: туалет і душ в номері, кухню, холодильник, кондиціонер і телевізор. Харчування відпочивальники забезпечують собі самі.

Бази відпочинку і пансіонати пропонують приблизно такі ж умови за цінами - близько двох сотень за місце. Різниця лише в різноманітності номерів. У пансіонатах Приморська можна зняти двокімнатний номер на чотири персони за 1000 гривень на добу.

Готелі в Приморську нехай і поступаються Скадовську або Залізному Порту, але і коштують дешевше. Стандартний двомісний номер обійдеться в липні 1000 гривень на добу. У номері зроблений свіжий ремонт, всі зручності в наявності, є доступ до інтернету, у дворі - дитячий майданчик і басейн. Є можливість замовити харчування.

В Приморськ можна дістатися на автомобілі або скористатися послугами приватних перевізників, які забезпечують в сезон доставку відпочивальників з найближчих районів і областей. Аналогічно з іншими курортами області, можна спочатку дістатися до Херсону на поїзді, а потім, пересівши на рейсовий автобус, прибути в Приморськ.

Детальніше про чорноморські курорти Херсонської області, серед яких найбільш відомі Скадовськ, Лазурне, Залізний Порт і Приморське, читайте в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити на чорноморських курортах Херсонської області.