RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Колишня дружина Елтона Джона вимагає у нього 3 мільйони через фільм "Рокетмен"

Колишня дружина британського співака сера Елтона Джона на ім'я Рената Блауел подала на музиканта до суду через те, що він порушив правила шлюборозлучної угоди під час зйомок фільму "Рокетмен".

Про це пише видання "Lenta" з посиланням на The Daily Telegraph.

На її думку, в екранізованій біографії її колишнього чоловіка використано занадто багато фактів з їхнього подружнього життя. З цієї причини вона побажала отримати від музиканта три мільйони фунтів стерлінгів (майже чотири мільони доларів - ред. "Апостроф").

Під час розставання в 1988 році подружжя уклало угоду, згідно з якою зобов'язалися не розголошувати на публіку деталі особистого життя і завершення шлюбу. Крім того, не можна було розкривати причини розлучення.

Елтон Джон і Рената Блауел на своєму весіллі Фото: Getty Images

За заявою адвокатів Блауел, британський співак кілька разів ігнорував встановлені правила і порушував їх. Тим часом в книзі "Я" (Me), що вийшла восени 2019 року, і в фільмі "Рокетмен" надмірно перекручені події з їхнього життя в той час. Представники жінки розповіли, що Блауел і її шлюб з популярним музикантом став багато обговорюватися і привернув увагу жовтої преси.

Уточнюється, що перш за все екс-дружина Елтона Джона бажає захистити своє приватне життя, а вимога матеріальної компенсації - другорядна причина.

Як відомо, Елтон Джон познайомився зі звукорежисером Ренатою Блауел в 1983 році під час роботи над черговим альбомом. Через рік пара одружилася в Австралії - це було несподівана подія як для шанувальників музиканта по всьому світу, так і для його близьких людей, через те, що артист неодноразово заявляв про свою бісексуальність.

Елтон Джон Фото: Фото: Keystone Press Agency / Global Look Press

Прем'єра фільму Декстера Флетчера "Рокетмен" відбулася 16 травня 2019 року на Каннському фестивалі.

Як писав "Апостроф", колишня дружина Елтона Джона Рената Блауел подала в суд, щоб домогтися судової заборони проти 73-річного співака. Суть її претензій не розкривається, але судову заборону часто використовують у випадках, пов'язаних з питаннями конфіденційності.