RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

У Британії жінка випадково сфотографувала на кухні "привид"

Мешканка Великої Британії, 38-річна Наомі Хадсон Рід часто чула дивні звуки в своєму будинку, а одного разу на її фото, зроблене на кухні, потрапив "привид".

Як повідомляє "Апостроф", про це розповідає Мirror.

Наомі і її чоловік переїхали з двома синами в будинок в графстві Девон два роки тому і майже відразу почали відчувати в ньому надприродну присутність. У будівлі несподівано грюкали двері, на верхніх поверхах чулися чиїсь кроки.

Пара робить ремонт в будинку і Наомі вирішила сфотографувати, як змінилася їх кухня. На одному з фото виразно проглядалося чоловіче обличчя з залисинами, великим носом і вузькими очима.

"Раніше я відчувала себе незатишно в своєму будинку. Я була переконана, що існують примари, але насправді бачити обличчя так ясно - це зовсім інше. Я була в жаху. Я мало не закричала і впустила телефон, мені довелося запитати свого чоловіка Гері, чи бачить він це обличчя, і він підтвердив. Це налякало мене ще сильніше ", - ділиться емоціями жінка.

Наомі розповіла, що відчуває занепокоєння, що їй і її близьким доведеться надалі побачити і пережити в будинку з "примарами".

Раніше "Апостроф" розповідав про таємничі і містичні місця в Україні, куди варто поїхати любителям гострих відчуттів.