RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Будівельники зламали закони фізики: мережі здивувала будівля в Японії, яка дивом ще не впала

У мережі звернули увагу на незвичайний будинок в Японії, конструкція виглядає дуже хиткою і користувачі не розуміють, як ця споруда ще не впала.

Про це повідомляє "Medialeaks".

В основі будівлі знаходяться вузькі бетонні сходи, на яких тримається решта конструкції, і, здається, вона ось-ось повинна впасти.

Будівля знаходиться в місті Такасіма, але хто її власник - журналістам невідомо. Залишилися неясними і мотиви, за якими будівельники вибрали такий дизайн. Однак деякі люди підозрюють, що таким чином господар будинку економить на податку на нерухомість, а інші вважають - це єдине архітектурне рішення, що дозволяє отримати відразу два паркувальних місця.

Інженери пояснили, чому будівля не впала. Це консольна конструкція. Будинок стоїть на стійкій платформі, яка відчуває навантаження тільки з одного боку.

У мережі піднялася хвиля жартів, користувачі почали проводити паралелі.

Як повідомляв "Апостроф", на даху одного з багатоповерхових будинків в Києві помітили незвичайну прибудову: замість мансарди власник вирішив побудувати цілу церкву.

Нагадаємо, що на вулиці Великій Арнаутській в Одесі власники квартири в старовинному будинку спорудили закритий балкон, сховавши скульптуру, яка прикрашала стіну будівлі, за пластиковою вагонкою.