RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Голосієво проукраїнські сили підтримали єдиного кандидата в депутати Київради Вадима Іванченко

Актив Голосіївського району столиці висунув у депутати Київради єдиного кандидата - Вадима Іванченко.

Рішення було прийнято на зборах представників громадських ветеранських організацій і патріотичних сил району, передає "Киеввласть".

Вадим Іванченко раніше обирався депутатом Голосіївської райради і, за оцінкою жителів району, показав себе найбільш ефективним у захисті інтересів громади.

"Він один з найміцніших депутатів, який реально вкладає свої нерви, душу, особисті фінанси і допомагає району. Це дійсно та людина, яку знає все Голосієво. Віталію Кличку, на мою думку, потрібні такі люди в команді. Те що він перше місце візьме в районі, це однозначно. За ним стоять люди - десятки органів самоорганізації населення, десятки ОСББ, маса людей", - сказав Іван Леонтьєв, голова Громадської ради при Голосіївській РДА.

Висування Іванченка також підтримала громадська організація "Рада ветеранів АТО Голосіївського району", яка об'єднує близько 1300 членів: "Він працює на район, на жителів району".

"Він завжди стоїть на патріотичних державницьких позиціях і дуже багато робить для шкіл, розвитку молоді, спорту. Учасники АТО теж залучені в ці заходи, це дуже важливо для їх психологічної реабілітації, - сказала Вікторія Лобская, глава організації "Жінок-ветеранів, інвалідів, учасників АТО "Берегиня" та інші. - Іванченко живе цим районом, тому що він сам з Голосієво. Це людина справи: не говорити, а взяти і зробити - це про нього".

На зустрічі активу були присутні також представники "Народного Руху України", ГО "Голосіївська криївка", учасники бойових дій та інші.