RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Дубинський дискредитував Кличко на Євромайдані і пропонував зняти фейк про польоти в Москву - ЗМІ

Під час Євромайдану Олександр Дубинський "виконував замовлення оточення Януковича з дискредитації революції і її лідера Віталія Кличка".

Про це з посиланням на розслідування Bihus.info пише "Главком".

Як зазначає видання, "журналісти оприлюднили переписку Дубинського з Ольгою Семченко, главою медіахолдингу "Вести" і цивільною дружиною тодішнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка".

"Дубинський розписав план "Майдан меншин", який, крім іншого, передбачав відомий фейк "про повій на Майдані", а також "активності" Кличко. Так, за сценарієм Дубинського було знято постановочний відеоролик за участю повій, які розповідали про те, що надавали сексуальні послуги учасникам Євромайдану, зокрема членам партії "Удар". Крім того, Дубинський запропонував очорнити Віталія Кличка фейковими польотами в Москву", - йдеться в матеріалі "Главкому".

"Багато розмов на тему фейкового сюжету про Віталія Кличка. Ідея в тому, щоб показати, як Кличко літає в Москву. Для цього Дубинський пропонує орендувати один з чартерних літаків, яким користується і Кличко, зганяти цей літак до Росії, а потім просто намалювати дані про перетин кордону. У тексті сюжету, який Дубинський висилає Ользі, окремо виділені "фотошоп" і "підставний реалістичний спікер", - повідомляв Денис Бігус.

Як говориться в матеріалі, "розслідування" про польоти Кличко "повинні були вийти в двох серіях, Дубинський підготовку і наступну рекламу оцінив в 50 тис доларів. Загальна вартість плану Майдан меншин становила 500 тис доларів".

Також видання згадало, що 16 липня на з'їзді партії "Слуга народу" за участю президента і вищих керівників країни "Дубинський запропонував використовувати кримінальні справи проти оточення Кличко на місцевих виборах. Він зазначив, що якщо "Слуга народу" буде діяти однією командою, Кличко "попливе" і "не доживе до виборів". Перед цим нардеп додав, що якщо він "чимось або кимось займається", то робить це, "поки людина не помре".